Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Είναι κάτι Σαββατοκύριακα...


Είναι κάτι Σαββατοκύριακα που περιμένεις πως και πως να έρθουν! Που είναι Δευτέρα και λες, Πωωω ρε φίλε είμαι τόσο κουρασμένη! Πότε θα έρθει το Σαββατοκύριακο; Και έρχεται. Και έχεις τόσες φιλοδοξίες για αυτό. Έχεις σχεδιάσει να χωρέσεις μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο όλες σου τις επιθυμίες.
- Έναν καφέ με την φίλη σου...
- Ένα χαλαρωτικό μπάνιο...
- Ξύπνημα μετά τις 10...
- Ένα τέλειο φαγητό για μεσημεριανό, έτσι ώστε να ευχαριστηθούν όλοι...
- Πολύ παιχνίδι με το παιδί σου που νιώθεις ότι το έχεις παραμελημένο...
- Μια οικογενειακή βόλτα, στο βουνό ή περατζάδα στην Πλάκα...
- Χειροποίητα μπισκότα να μοσχοβολήσει το σπίτι...
- Ίσως μια ταινία με τον άντρα σου αγκαλιά στον καναπέ...
- Στα μεγάλα κέφια ένα χαλαρό ποτάκι σε ένα μπαράκι...

Και τελικά...



- Δεν πίνεις όχι καν καφέ με την φίλη σου, Δεν πίνεις ΚΑΝ καφέ!
- Χαλαρωτικό μπάνιο; Μάλλον εννοούσες, μπάνιο το Σάββατο -Γ*** δεν προλαβαίνω να λουστώ-Λούσιμο την Κυριακή - Γ*** δεν προλαβαίνω να τα φτιάξω...- Χτένισμα να μοιάζεις άνθρωπος, την Δευτέρα και φυσικά πας καθυστερημένη στην δουλειά!
- Ντάξει αυτό είναι πιο τρελό όνειρο και από το να καταφέρεις να πας για ποτό! Ξύπνα τώρα από τις 8 και μην μιλάς! Καλά είναι! Συνήθως ξυπνάς 7!
- Τρως Ψαρόσουπα και Μακαρόνια με κιμά, γιατί τελικά σκέφτεσαι ότι προτιμάς να φάει το παιδί κάτι που σίγουρα του αρέσει παρά να τον κυνηγάς ΚΑΙ το Σαββατοκύριακο να φάει άλλη μια κουταλιά!
- Σκατά! Τελικά πάλι δεν παίξαμε. Τελικά πάλι έλιωσε να βλέπει άλλο ένα Mickey Mouse Club House, και άλλον ένα Donald Duck ( αυτό ντε με τα μήλα και τα γ**** σκιουράκια Chip and Dale, που πλέον μισείς θανάσιμα). Εντάξει παίξαμε λίγο... Αλλά που πήγαν τα σχέδια μου; Είχα σκεφτεί τόσα ωραία παιχνίδια...
- Οικογενειακή βόλτα; Τι βόλτα μου λες; Εδώ τον παρακαλούσες όλο το μεσημέρι να κοιμηθεί! Και τελικά δεν κοιμήθηκε! Αν μπει στο αμάξι για βόλτα θα κοιμηθεί στον δρόμο. Βασικά και εσύ θα κοιμηθείς στον δρόμο!
-  Τελικά το απόγευμα σε έφαγαν οι τύψεις και είπες να φτιάξετε τα μπισκότα. Αλλά... αλλά...πρώτων χάλασε η ζυγαριά... Δεύτερον ο μικρός έχει κάτι νεύρα, όλα του την σπάνε. Δεν του αρέσει που πήρες αυτό το μπολ, ούτε που δεν τον αφήνεις να ανακατέψει με τα χέρια, ενώ έχεις βάλει μπροστά το μίξερ. Δεν θέλει να την βάλετε στο ψυγείο να παγώσει. Τον ακούς και δεν επιμένεις και τελικά η ζύμη δεν στρώνει. Τελικά μόλις κόβεις ένα μπισκότο με το κουπάτ, αυτός πάει και το διαλύει και το πετά νευριασμένος κάτω. Α και τελικά, επειδή έχουν γίνει τα νεύρα σας τσατάλια και των δυο σας, τα μπισκότα καίγονται γιατί εσείς μαλώνετε! Μα υποτίθεται ότι θα περνούσαμε τόσο καλά....
-  Τελικά ο μικρός 8:30 έχει πέσει ξερός. Τέλεια ευκαιρία για να δείτε ταινία. Αλλά όχι! Πρώτον είσαι πτώμα! Δεύτερον έχεις τόσα νεύρα γιατί νιώθεις ότι τα κάνεις ΌΛΑ μόνη σου. Ο άντρας σου ξύπνησε στις 12 και μετά πήγε βόλτα. Α και στο τέλος σου την είπε ότι δεν ασχολείσαι αρκετά με το παιδί. Επίσης το σπίτι είναι επιεικώς βομβαρδισμένο. Χτυπάει την πόρτα την ώρα που κοντεύεις να κοιμηθείς. Μωρό μου θα δούμε ταινία; ΟΧΙ!!! Γιατί; Γιατί είμαι πτώμα και αύριο με περιμένει μια δύσκολη ημέρα! Θέλω να μαζέψω το σπίτι που βρωμάει! Φεύγει απογοητευμένος και εσύ κοιμάσαι τσαντισμένη!
- Ποτό;;; Για διάβασε τα παραπάνω καλύτερα και τα ξαναλέμε!

Έτσι πέρασε όλο το ΣΚ και έρχεται το βράδυ της Κυριακής και πάτε επιτέλους στις κούνιες. Πειράζει που είναι βράδυ και είναι η πρώτη φορά μέσα σε 2 μέρες που βγαίνετε από το σπίτι; Όχι δεν πειράζει. Και ο μικρός το διασκεδάζει με την καρδιά του. Και εσύ δίνεις άλλη μια υπόσχεση στον εαυτό σου!
Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα τα περάσουμε τέλεια! Το υπόσχομαι!

Πηγή photo

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...