Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Coffee break ... and chat #30


Ταραμ τατάαααμ!!! Καλημέρα σας! Ήρθε η ώρα για το εβδομαδιαίο coffee chat and break! Το 30ο παρακαλώ, που είναι και ο αριθμός της ηλικίας μας (καλά ντε, ένα αστειάκι κάναμε!).



Είσαι καινούριος στην παρέα; Οι κανόνες είναι απλοί:
- Το παιχνίδι αυτό είναι ένα παρτάκι για κουβέντα και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ακόμα  και αν δεν είναι blogger. Απλά χρησιμοποίησε ένα άλλο social link που θα ήθελες να μοιραστείς μαζι μας.
- Παρακάλω θα θέλαμε να δούμε το σχόλιο σου στη σημερινή ερώτηση. Άλλωστε το σημαντικό στο πάρτυ αυτό είναι να συζητήσουμε και όχι απλά να αφήσουμε ενα λινκ.
- Μπορούμε να σχολιάζουμε τις ιστορίες των υπολοίπων...είναι κουτσομπολίστικο πάρτυ αυτό, θυμάσαι;
- Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τους άλλους. Όμως θα ήταν ευχάριστο να ρίξουμε μια ματιά στα υπόλοιπα blogs...και ποιος ξέρει...μπορεί να βρούμε κάτι να μας αρέσει!
- Εαν θέλεις να φιλοξενήσεις τον καφε στο "σπιτι" σου, απλά στείλε ενα email στο ef.zin.creations@gmail.com

- Τέλος, ένας πίνακας στο pinterest έχει δημιουργηθεί Coffee Break and Chat και όλες οι αναρτήσεις από το πάρτυ θα καρφιτσώνονται εκεί. Εαν το επιθυμείς μπορείς να το ακολουθήσεις.

Αφού την προηγούμενη εβδομάδα μιλήσαμε για την πρώτη νύχτα του γάμου, σήμερα είπαμε να πούμε για ... μετά τον γάμο! Για να το κάνουμε πιο γενικό για τον καιρό αφού περάσουν τα πρώτα μέλια του γάμου ή της σχέσης. Και για να πιάσουμε τα ανεξίτηλα σημάδια που μας έχουν αφήσει, θα μιλήσουμε για πρώην ή/και για νυν! 


Ελάτε λοιπόν, βγάλτε τα απωθημένα σας! Μπορεί να μην σταματήσουν να πετάνε τις κάλτσες τους μέσα στο σπίτι αλλά θα νοιώσουμε καλύτερα γιατί είμαστε πολλές!!

Όσο αφορά τις αναρτήσεις είναι ελεύθερο το θέμα.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...