Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για δωρεάν συμμετοχή στο αποκριάτικο εργαστήρι «Κατασκευάζουμε αποκριάτικες μάσκες με decopatch» στο Βιβλιοπωλείο Hello Kids! (14/2) / ΕΛΗΞΕ


Το MommyWiki σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο Hello Kids, κληρώνει 3 διπλές προσκλήσεις για συμμετοχή στο αποκριάτικο εργαστήρι «Κατασκευάζουμε αποκριάτικες μάσκες με decopatch» στο Βιβλιοπωλείο Hello Kids, αυτό το Σάββατο 14/02 στις 11:30 το πρωι!


Τι κερδίζετε;
Καθένας από τους 3 νικητές κερδίζει μια διπλή πρόσκληση. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να συμμετάσχουν στο εργαστήριο μέχρι 2 παιδιά. Η είσοδος του γονέα είναι δωρεάν.

Με αγορές άνω των 20 ευρώ κερδίζετε επιπλέον ένα δωρεάν εισιτήριο για την παιδική παράσταση: «Ο Μικρός Πρίγκιπας», του Δημήτρη Αδάμη από τις Μαγικές Σβούρες, στο θέατρο Ιλίσια.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό;

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Αφήστε ένα σχόλιο με το όνομα σας. Στην φόρμα που θα βάλετε το σχόλιό σας φροντίστε να υπάρχει ένα έγκυρο email για να σας ειδοποιήσουμε!

Που θα πάω;
Hello kids
Εμπορικό Κέντρο ATRIUM,
Χαριλάου Τρικούπη 6-10, 106 79 Αθήνα
210-6828809

Ο διαγωνισμός θα λήξει Παρασκευή 13/02 βράδυ, οπότε το νου σας στα email σας αλλά και στο MommyWiki, έτσι ώστε να δείτε αν είστε οι νικητές!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...