Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ήταν ένα τέλειο τριήμερο!


Have a nice week - Images and gifs for social networks



Ο Νικόλας μας μεγάλωσε και μας έχει ξετρελάνει! Όλο το τριήμερο ήταν το επίκεντρο μας! Όχι ότι τις άλλες ημέρες δεν είναι :)

Το Σάββατο το πρωί ήρθε ο φίλος του ο Γιώργος με τους γονείς του για φαγητό και παιχνίδι. Ήταν και οι δυο τους απολαυστικοί! Δυστυχώς δεν έχουμε φίλους με παιδάκια και κάθε φορά που συναντιούνται ο Νικόλας με τον Γιώργο είναι μια αποκάλυψη για εμάς. Ο ένας αντέγραφε τον άλλο σαν παπαγαλάκια! Μα τι σου είναι τα παιδιά! Προσπαθούμε τόσο καιρό να τον κάνουμε να μιλήσει, να πει ας πούμε το λάμδα, μπάλα, και μόλις άκουσε τον φίλο του να το λέει το είπε και εκείνος! Απίστευτο! Εμείς κάναμε σαν χαζοί από την χαρά μας!


Εκεί που πήραν πραγματικά φωτιά τα φλας ήταν όταν ξαφνικά ο Γιώργος αγκάλιασε τον Νικόλα και για κάνα πεντάλεπτο (ευτυχώς, για να βγάλουμε καμιά photo) αγκαλιαζόντουσαν και φιλούσαν το ένα το άλλο. Τι γλυκιά σκηνή!

Αυτά και άλλα τόσα κάνανε το Σάββατο μας υπέροχο!

Την Κυριακή είχαμε πάρτι! Ένα υπέροχο πάρτι του φίλου μας του Θανάση! Ο οποίος Θανάσης έγινε ενός και φυσούσε το κεράκι του και χειροκροτούσε! Γλύκας! Πολύχρονος να είναι! Ο Νικόλας νομίζω ήταν το μεγαλύτερο παιδάκι. Με το που μπήκαμε ανακάλυψε τα γαριδάκια και έπεσε με τα μούτρα μέσα στο μπολ, μέχρι δηλαδή να το πάρω χαμπάρι και να τα βάλω ψηλά να μην τα φτάνει. Αποτέλεσμα;;; Το ζητουλάκι μου πήγαινε στους καλεσμένους και με μάτια που ικέτευαν, τραβώντας τους από τα ρούχα, τους έδειχνε τα πατατάκια-γαριδάκια και δεν έφευγε μέχρι να του δώσουν!!!
Ήμουν σίγουρη ότι η Βάσω θα έχει τέλειες λιχουδιές για το πάρτι και είχα πει ότι θα τις φωτογραφίσω να σας τις δείξω αλλά το ξέχασα... Ένα θα σας πω! Είχε συντριβάνι σοκολάτας!!!

Με όλα αυτά ήρθε και η Δευτέρα χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι! Το event της Δευτέρας ήταν η αντίδραση του Νικόλα σε ένα καρτούν, με τον Ντόναλντ, που έβαλε ο μπαμπάς μας. Εκεί που ήμουν έτοιμη να βάλω τις φωνές που βλέπανε τηλεόραση τόση ώρα, ο Ντόναλντ έκανε μια από τις γνωστές του σκανδαλιές και φάνηκε ο ποπός του. Ο Νικόλας μόλις το είδε αυτό ξεκαρδίστηκε! Μα μιλάμε για πολύ γέλιο! Σαν μεγάλος που βλέπει μια κωμωδία! Στην επόμενη γκάφα του Ντόναλντ ο Νικόλας έκλαιγε από τα γέλια, μαζί με εμάς που γελούσαμε με εκείνον!

Φυσικά οι κανόνες των τελευταίων μηνών, ότι ο Νικόλας θα κοιμάται στο κρεβάτι του από εδώ και στο εξής, κάμφθηκαν εχθές! Μα πείτε μου, είναι δυνατόν μετά από τόση γλύκα να αντισταθώ στο να κοιμηθούμε αγκαλιά; Όχι βέβαια! Τον ρώτησα κιόλας! Μην νομίζετε ότι το έκανα αυθαίρετα! Νικόλα θέλεις να κοιμηθούμε αγκαλίτσα σήμερα; ΝΑΙΙΙΙΙ!!!! ήταν η απάντηση με δυνατή φωνή :)

Άντε τώρα να έρθει το επόμενο ΣΚ! Καλή εβδομάδα!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...