Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Μια αληθινή ιστορία πόνου

ΠΡΟΣΟΧΗ
Τα παρακάτω είναι αληθινή ιστορία. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικές καταστάσεις ή πραγματικούς χαρακτήρες ΔΕΝ είναι συμπτωματική!
http://michigoose-motherintraining.blogspot.gr

Ήταν αργά... Πολύ αργά! Πρέπει να ήταν 4 τα ξημερώματα, όταν ακούστηκε μια φωνή από το παιδικό δωμάτιο.
 - μαμά; (νυσταγμένα)
- μαμά! (επιτακτικά)
- μαμάκα (διπλωματικά)
Η αθώα συν ξενυχτισμένη Ελληνίδα μάνα αρχικά, ξενέρωσε την ζωή της. Ξεψυχισμένα είπε κάτι που έμοιαζε με:
- Κοιμήσου Νικόλα, κάνε νάνι.
Στην συνέχεια κατέβαλε κάθε προσπάθεια να σηκωθεί από το κρεβάτι της, ψάχνοντας στα τυφλά τις παντόφλες της. Εκείνη την στιγμή όμως, σαν η μοίρα να είχε συνωμοτήσει, ο μικρός και παμπόνηρος Νικόλας είχε ήδη χρησιμοποιήσει το τελευταίο του χαρτί. Είχε χρησιμοποιήσει όλη του την διπλωματία και την γλύκα για να πει με κοιμισμένη φωνή την λέξη  "μ α μ ά κ α". Έτσι η δόλια μάνα, σταμάτησε να ψάχνει τις παντόφλες και με μια δύναμη , που μέχρι τώρα είναι άγνωστο από που πήγασε, πήγε τρέχοντας στο δωμάτιο του μικρού Νικόλα.
By Alan Chia (Lego Color Bricks)
Εδώ θέλω να βάλετε την φαντασία σας και την προσωπική εμπειρία ΚΑΘΕ μάνας και να οραματιστείτε, σε αργή κίνηση, τα παρακάτω...

Η ξανά δόλια μάνα μπαίνει ξυπόλητη στο δωμάτιο του Νικόλα και την στιγμή που απλώνει τα χέρια της, με τρυφερότητα για να πάρει αγκαλιά το βλαστάρι της, πατάει ένα $#@%$$#@^@ LEGO, που έχει ξεχαστεί στο πάτωμα. Με την χάρη του Νουρέγιεφ εκτελεί μια πιρουέτα που καταλήγει ξάπλα στο πάτωμα. Με την φωνή της Μαρίας της μουγκής του μπάρμπα Λάμπρου, πνίγει μια (μπορεί και δυο) κραυγή πόνου και ένα δάκρυ κυλάει από τα μάτια της.

Εδώ, έρχεται το μεγαλείο της μάνας η οποία σηκώνεται, παίρνει το παιδί της και πάει στο κρεβάτι να κοιμηθούνε μαζί, χωρίς να αρχίσει να κατεβάζει καντήλια.  Εδώ επίσης έρχεται η στιγμή που κοιμάμαι και ευχαριστώ τον θεό που μου έδωσε αυτή την απίστευτη ικανότητα να με παίρνει ο ύπνος σε χρόνο dt.

Τελειώνοντας θέλω να πω ότι σήμερα πήγα στην δουλειά με 2 ζευγάρια κάλτσες, κουτσαίνοντας αλλά και πάλι δεν θα άλλαζα το μαμάκα με τίποτα ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...