Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Sensory Game: Φθινοπωρινή Σούπα



Για τις καλοκαιρινές μας δραστηριότητες μετά βίας κατάφερα να φτιάξω μερικές ανάρτησεις και να τις δημοσιεύσω. Και λέω να τις δημοσιεύσω γιατί στο πρόχειρο μένουν και περιμένουν ουκ ολίγες μισοέτοιμες αναρτήσεις. Όμως, με πρόλαβε το φθνόπωρο και αλλάξαμε κλίμα και θεματολογία! Τώρα βιάζομαι να ανεβάσω τις φθινοπωρινές μας κατασκευές και νομίζω θα μας πιάσει ο χειμώνας! Είναι και το κρύο αυτό που ήρθε ξαφνικά, το γεγονός ότι πήγα στο μεγάλο παιχνιδάδικο και είδα μαζεμένους όλους τους κινέζους Άγιους Βασίληδες... μπερδεύτηκα η γυναίκα. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι δεν κάνω καλά τελευταία... Θα το ψάξω πάντως γιατί έχω αρχίσει να ανησυχώ με τον εαυτό μου...

Μένω φθινόπωρο και επιμένω σε αυτό! Φθινοπωρινή σούπα έχει σήμερα το μενού και πιστέψτε με είναι από τα φαγητά με τα οποία δεν βιαζόμουν να τελειώσει η Αγνή. Όχι βέβαια πως εκείνη βιαζόταν. Αντιθέτως το διασκέδαζε και το απολάμβανε!
Η συνταγή απλή! Ότι βρείτε στο δρόμο σας ή καλύτερα στο μονοπάτι σας!
Βελανίδια, ξερά φύλλα όλων των ειδών, πευκοβελόνες, μπαλίτσες κόκκινες (από κάποιο φυτό είναι κι αυτές αλλά δεν ξέρω να σας το πω), κυπαρισσόμηλο, κλαδάκια, κοκκινόσκονι για να δώσουμε και μια πινελιά μαγείας..






Σε ένα μπολ βάζουμε νερο...


Ρίχνουμε σιγά σιγά τα υλικά μας...


Ανακατεύουμε με το μαγικό κλαράκι...


Τρίβουμε το μεγάλο ξερό φύλλο στα χέρια μας...



Τέλος πασπαλίζουμε με τη μαγική κοκκινόσκονη...


Αφού ανακατέψουμε πολύ πολύ καλά, η φθινοπωρινή, μαγική μας σούπα είναι έτοιμη για σερβίρισμα!




Ε... δεν γίνεται να μη δοκιμάσετε! 
Και επειδή κάθε συνταγή έχει το μυστικό της... θα σας αποκαλύψω πως το μυστικό της φθινοπωρινής σούπας είναι να ρίχνεις τα υλικά σιγά σιγά και να ανακατεύεις συνεχώς.

Τι λέτε θα δοκιμάστε τη συνταγή μας;


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...