Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Gymboree: Πρόγραμμα αμφίδρομης επικοινωνίας

SportsPlay & Learn

Είναι γεγονός ότι ο εγκέφαλος ενός παιδιού παρουσιάζει μεγαλύτερη δραστηριότητα τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής του και η ανάπτυξη φτάνει το 80% του μεγέθους του εγκεφάλου ενός ενήλικα. Είναι ουσιαστικό οι γονείς και οι άνθρωποι που φροντίζουν τα παιδιά να φροντίσουν και για την ανάπτυξη του παιδιού τους κατα την περίοδο αυτή.
Οι σχέσεις και οι εμπειρίες που αποκτούν τα παιδιά στα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής τους επηρεάζουν σημαντικά το μέλλον τους. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν διασκεδαστικές δραστηριότητες που βοηθούν την ανάπτυξη των γνωστικών, κοινωνικών και σωματικών δεξιοτήτων του παιδιού μέσα από το παιχνίδι. Τα προγράμματα είναι επίσης, αναγνωρισμένα για την μοναδική προσέγγιση της συμμετοχής των γονέων που ενθαρρύνει την πραγματοποίηση κοινών δραστηριοτήτων και οδηγεί στην καλύτερη κατανόηση της ανάπτυξης των παιδιών τους.
Art Το Gymboree δραστηριοποιείται 35 χρόνια σε προγράμματα που εστιάζουν ολοκληρωτικά στο παιδί με σκοπό να το βοηθήσουν να αποκτήσει κινητικές και κοινωνικές δεξιότητες και να ενισχύσουν την  αυτοεκτίμηση που του χρειάζονται για να γίνει ένας σίγουρος, επιτυχημένος και ευτυχισμένος ενήλικας. Τα προγράμματα έχουν δημιουργηθεί από ειδικούς της εταιρείας σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο οργανισμό ανάπτυξης του παιδιού  " Zero to Three" που εποπτεύει και πιστοποιεί την αξιοπιστία των μεθόδων και προγραμμάτων για τα παιδιά και τους γονείς.

Τα προγράμματα εκμάθησης Gymboree πραγματοποιούνται σε ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά είναι ελεύθερα να κινηθούν, να παίξουν και να εξερευνήσουν με ασφάλεια. Οι κατασκευές και τα παιχνίδια που χρησιμοποιούνται είναι σχεδιασμένα από τον Jay Beckwith, τον διάσημο σχεδιαστή που σχεδιάζει παιδικές χαρές και που έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία. Ο Jay Beckwith έχει δημιουργήσει κάθε κατασκευή έχοντας λάβει υπόψη του τις ανάγκες των παιδιών, ώστε να μπορούν να αντιληφθούν καλύτερα το περιβάλλον και τις κινήσεις του σώματος τους. Το περιβάλλον όπου τα παιδιά παίζουν είναι σχεδιασμένο ώστε να εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας πρότυπα και ασφάλεια που αναζητούν οι γονείς για τα παιδιά τους. H φιλοσοφία του Gymboree είναι ότι τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα όταν τους επιτρέπεται ενεργώς να εξερευνούν σε ένα περιβάλλον που είναι διασκεδαστικό και ελκύει την φυσική τους περιέργεια και επιθυμία να μάθουν, υποστηριζόμενα από ανθρώπους που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή τους.
Music
Τα προγράμματα Gymboree είναι σχεδιασμένα για κάθε ηλικία. Στόχος τους είναι να βοηθήσσουν τους γονείς να μάθουν το παιδί τους, να συμμετέχουν και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του, ενώ απολαμβάνουν το παιχνίδι μαζί του. H φιλοσοφία του Gymboree είναι ότι τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα όταν τους επιτρέπεται ενεργώς να εξερευνούν σε ένα περιβάλλον που είναι διασκεδαστικό και ελκύει την φυσική τους περιέργεια και επιθυμία να μάθουν, υποστηριζόμενα από ανθρώπους που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή τους.
Family  


Τα βασικά προγράμματα Gymboree είναι:

Baby Play: Εξερεύνηση των αισθήσεων του μωρού σας ξεκινώντας από τα νεογέννητα. Το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα που είναι αφιερωμένο στα νεογέννητα.

Play & Learn: Το πιο δημοφιλές πρόγραμμα. Το πρόγραμμα αποτελείται από 6 επίπεδα και ενθαρρύνει την ανάπτυξη του παιδιού μέσα από το παιχνίδι και την μάθηση. Το κάθε επίπεδο εστιάζει και υποστηρίζει τους στόχους ανάπτυξης που προσπαθεί να επιτύχει το παιδί στην συγκεκριμένη ηλικία.

Music: Ενισχύει την ανάπτυξη του παιδιού και την αγάπη για τη μουσική μέσα από το τραγούδι, το χορό, το διαδραστικό παιχνίδι/κινησιολογία και τα μουσικά όργανα.

Art: Ενθαρρύνει την φαντασία και την εκφραστικότητα του παιδιού μέσα από μία ποικιλία καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων
Sports: Ενθαρρύνει τις υγιεινές συνήθειες και την θετική στάση ως προς την άσκηση μέσα από την διασκέδαση και τα αθλητικά παιχνίδια.

Family: Ελάτε με τα παιδιά σας στο ίδιο πρόγραμμα και απολαύστε διασκεδαστικές μαθησιακές δραστηριότητες που έχουν δημιουργηθεί για αδέλφια και φίλους.

School Skills
Το Gymboree οργανώνει θεματικά πάρτι γενεθλίων, όπου μπορεί να συμπεριλαμβάνει:
  • Αποκλειστική χρήση του κέντρου για 2 ή περισσότερες ώρες
  • Εκπαιδευμένη και ενθουσιώδη Gymboree δασκάλα ή ομάδα δασκάλων
  • Όλες τις προμήθειες για τα πάρτι (πιάτα, ποτήρια, πετσέτες, κουτάλια, κεριά, μπαλόνια)
  • Gymboree προσκλήσεις
  • Δώρο για το παιδί που γιορτάζει
Επίσης, στα κέντρα Gymboree μπορείτε να βρείτε προς πώληση παιχνίδια, μουσικά όργανα και βιβλία δραστηριοτήτων.

Αν θέλετε να επισκεφτείτε ένα κέντρο Gymboree, να συναντήσετε την έμπειρη ομάδα των δασκάλων και να εξοικειωθείτε με το περιβάλλον της τάξης και του εκπαιδευτικού προγράμματος που αντιστοιχεί στο ηλικιακό επίπεδο του παιδιού σας, μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα δοκιμαστικό δωρεάν μάθημα.

Κέντρα Gymboree υπάρχουν στη Νέα Ερυθραία και στη Λάρισα.
Τηλ.: +30-210 8001610
Ώρες: Δευτέρα-Παρασκευή 10πμ-8μμ, Σάββατο 10πμ-5μμ
E-Mail: info@gymboree.gr

Πηγή: http://www.gymboree.gr/ 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...