Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

7 Xmas Countdown - 5 ιδέες για να πείσετε τα παιδιά ότι ο Άγιος Βασίλης υπάρχει!


Όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί κάποια στιγμή στην παιδική μας ηλικία αν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης ή ίσως σύντομα θα έρθει η στιγμή (αν δεν έχει ήδη έρθει), που το γλυκό και αθώο παιδί μας θα μας κοιτάξει στα μάτια και θα μας ρωτήσει "Μαμά , μαμά , υπάρχει Άγιος Βασίλης; "

Εδώ έχω 5 ιδέες που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε την παράδοση και να πείσετε το παιδί σας ότι ο Άγιος Βασίλης πέρασε από το σπίτι σας!!!

santa1 1. Να τον πιάσετε στα πράσα!
Τραβήξτε μια φωτογραφία τον Άι Βασίλη την ώρα που αφήνει τα δώρα κάτω από το δέντρο για τα παιδιά σας . Κι όμως είναι εύκολο να το κάνετε. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Capture the Magic , ανεβάστε μια φωτογραφία του σαλονιού σας , επιλέξτε έναν Άι Βασίλη και εκτυπώστε τη φωτογραφία.




boot 
2. Δείξτε τους τις πατημασιές του!
Δείξτε στα παιδιά τις πατημασιές του Άι Βασίλη την ώρα που άφησε τα δώρα κάτω από το δέντρο ή που τα επισκέφτηκε δίπλα στο κρεβάτι τους την ώρα που κοιμόνταν. Κόψτε πατημασιές, πασπαλίστε με άχνη ζάχαρη και αυτό είναι. Μια καταπληκτική ιδέα για να φτιάξουμε τις πατημασιές μας γράφει η Ελεάννα στο Eleanna's diary .





norad   


3. Δείξτε τους το ταξίδι του Άι Βασίλη ζωντανά!
Τα παιδιά θα ξετρελαθούν όταν τους δείξετε το ταξίδι που κάνει ο Άι Βασίλης σε ‘πραγματικό’ χρόνο. Επισκεφτείτε το Norad SantaTracker για να παρακολουθήσετε τον Άι Βασίλης καθώς ταξιδεύει στον κόσμο με το έλκηθρο του.


santa paper   
 4 . Προσωπική επιστολή ενθύμιο από τον Άι Βασίλη!
Ξεκινήστε μια νέα συνήθεια αυτά τα Χριστούγεννα γράφοντας στα παιδιά σας μια επιστολή από τον Άγιο Βασίλη. Αφήστε την στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το πρωί θα εκπλαγούν όταν την βρουν. Την παραμονή των Χριστουγέννων καθίστε στον υπολογιστή και γράψτε μια προσωπική επιστολή προς τα παιδιά μας από τον Άι Βασίλη. Αναφέρετε γεγονότα και ιστορίες που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια του έτους. Γράψτε τους κολακευτικά λόγια για πράγματα που κατάφεραν και ενθαρρύνετέ τα να συνεχίσουν έτσι και το νέο έτος. Για να είναι το γράμμα σας πιο πιστικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χαρτί που βρίσκεται εδώ ή ακόμα να βάλετε στο φάκελο Ταχυδρομική σφραγίδα από τον Βόρειο Πόλο πατώντας εδώ θα βρείτε λεπτομέρειες.


5. Ωχ, ο Άι Βασίλης πιάστηκε στο τζάκι ή στο δέντρο! Αφήστε τα παιδιά να ανακαλύψουν ένα κομματάκι από κόκκινο ύφασμα ή τσόχα μέσα στις στάχτες στο τζάκι ή πιασμένο σε ένα κλαδί του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ο Άι Βασίλης καθώς περνούσε μέσα από την καμινάδα ή έσκυβε να αφήσει το δώρο του κάτω από το δέντρο πιάστηκε η στολή του και σκίστηκε λιγάκι!



Τι λέτε θα πεισθούν οι μικροί μας λιλιπούτειοι ότι υπάρχει ο Άγιος Βασίλης;
Μήπως έχετε κάποια άλλη ιδέα για να πεισθούν;
Τι θα τους πείτε εσείς φέτος;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...