Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

24 Xmas Countdown - Ας μετρήσουμε αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα



Καλώς τους!
24 μέρες για την ημέρα των Χριστουγέννων και είμαστε τόσο χαρούμενες!
Βάλαμε τα γιορτινά μας, στολίσαμε με Χριστουγεννιάτικα στολίδια, φορέσαμε το πιο γλυκό και εγκάρδιο χαμόγελο μας και σας υποδεχόμαστε στο Χριστουγεννιάτικο μπλογκο-σπιτό μας γεμάτες χαρά!

Έτσι, δεν κάνουμε άλλωστε και με τα σπίτια μας αυτές τις μέρες; Στολίζουμε το δεντρο μας, ανάβουμε τα λαμπάκια, φτιάχνουμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες που μοσχοβολάνε παντού, καλοδεχόμαστε τους φίλους και συγγενείς μας, ψωνίζουμε δώρα για τους αγαπημένους μας και κάνουμε σχέδια για τις ημέρες των εορτών. Άσε που (σας έχω ακούσει εγώ...) σιγοτραγουδάμε τραγουδάκια ανάλογα των ημερών!!!

Γιατί να μην το κάνουμε λοιπόν, και με το μπλογκό-σπιτό μας; Άλλωστε είναι τα πρώτα Χριστούγεννα για το mommywiki, οπότε έχουμε ένα λόγο παραπάνω να θέλουμε να το γιορτάσουμε δεόντως.

Είπαμε, κάθε μέρα να μετράμε αντίστροφα μεχρι την ημέρα των Χριστουγέννων ξεκινώντας από σήμερα και φτιάξαμε το ηλεκτρονικό μας ημερολόγιο. Κάθε μέρα θα σβήνουμε και από μία μέρα... και πίσω από κάθε αριθμό, θα υπάρχει μια ανάρτηση Χριστουγεννιάτικου περιεχομένου! 
Θα κάνουμε κατασκευές και προτάσεις για τη διακόσμηση του σπιτιού, θα μαγειρέψουμε, θα τραγουδήσουμε, θα διαβάσουμε Χριστουγεννιάτικες ιστορίες και τα περισσότερα θα είναι Χριστουγεννιάτικα θέματα για τα παιδιά.... για τα δικά μας παιδιά και για τα παιδιά των ηλεκτρονικών φίλων μας που μας τιμούν και μας κρατούν συντροφιά σχεδόν ένα χρόνο τώρα.
Και βέβαια θα έχουμε και καλεσμένους! Αναρτήσεις φίλων που αποδέχτηκαν την κάλεσμα μας να μας γράψουν κάτι για το mommywiki. Mε μεγάλη τους χαρά λοιπόν, θα μπουν στο μπλογκο-σπιτό μας και θα μας χαρίσουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους για τα Χριστούγεννα. Και εμείς θα τους φιλέψουμε με την αγάπη και το μεράκι που έχουμε για το μπλογκάκι μας καθώς γράφουμε τις δικές μας σκέψεις και εμπειρίες.

Καλεσμένοι είστε κι εσείς σε αυτό το ταξίδι του Xmas Countdown. Σας καλούμε να μετρήσετε και εσείς μαζί μας τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, να μας ταξιδέψετε στα δικά σας μαγικά Χριστούγεννα και να μας δώσετε λίγο από τη δική σας αστερόσκονη.

Πάμε λοιπόν;   
24...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...