Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Christmas-World στο Metropolitan Expo



Christmas World - Ο κόσμος των Χριστουγέννων στο Metropolitan EXPO 
 
Ένας μοναδικό χώρος που θα τον λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
 
To Christmas-World είναι το μεγαλύτερο θεματικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Σε 12.000m2 αναπτύσσεται ένας παραμυθένιος κόσμος για όλη την οικογένεια.
 
Σε ένα παραδοσιακό ελληνικό σκηνικό, ο Άγιος Βασίλης θα υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Τα παιδιά θα δουν από κοντά την προετοιμασία των δώρων, θα γράψουν το δικό τους γράμμα με τις ευχές και τις επιθυμίες τους και θα φωτογραφηθούν μαζί του.


Carousel Land

Τα Καρουζέλ έχει γίνει τα τελευταία χρόνια συνώνυμα των εορτών των Χριστουγέννων και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το Christmas-World. Δύο πανέμορφα “Nostalgie Carousel” από τον κορυφαίο καλλιτέχνη-κατασκευαστή της Ευρώπης «Peter Petz» και 3 μικρότερα συνθέτουν μια «χώρα» από Καρουζέλ σε ένα ονειρεμένο Χριστουγεννιάτικο ταξίδι.

Αληθινό Παγοδρόμιο

H κλασσική αγαπημένη δραστηριότητα: αληθινός πάγος για δυνατές συγκινήσεις υπό την επίβλεψη έμπειρων εκπαιδευτών ice skating.

Μαριονέτες 

Το Θέατρο Μαριονέτας "ΓΚΟΤΣΗ" ιδρύθηκε το 1978 από τον Νίκο Γκότση. Ο Θανάσης Ν. Γκότσης από μικρός ακολουθούσε τις παραστάσεις και τις περιοδείες του θιάσου και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την τέχνη της μαριονέτας από την ηλικία των 8 χρόνων. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει συμμετάσχει στην παραγωγή όλων των έργων του θιάσου και της κατασκευής των μαριονέτων συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση με αμείωτο ενδιαφέρον και αγάπη για την τέχνη.

Εργαστήρια

Καλλιτεχνικά εργαστήρια, Φιγούρας καραγκιόζη, Χριστουγεννιάτικων στολιδιών και Πλαστελίνης.


Και πολά πολλά άλλα!!!!

 stolidia
Τι περιμένετε;
Βάλτε το στο πρόγραμμα σας!
 
Πηγή: http://www.christmas-world.gr/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...