Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Παιδικό κρεβάτι

Τον Δεκέμβριο, μιας και θα πάρουμε το δώρο(να δούμε για τι θα πρωτοφτάσει), θα πάρουμε κρεβάτι στο Νικόλα. Πλέον η κούνια του είναι μικρή και κοιμάται μαζί μας γιατί όπως λέει τα μεγάλα παιδάκια κοιμούνται σε μεγάλο κρεβάτι!
Δεν θέλω να του πάρω κανονικό κρεβάτι που θα το έχει μέχρι την εφηβεία του. Θέλω να πάρω παιδικό και αυτό γιατί θα το βαρεθώ αν πάρω μεγάλο, πόσο μάλλον αυτός. Οπότε αφού έχω αποφασίσει ότι θα πάρω κρεβάτι που σε κάποια χρόνια θα το αλλάξω, λέω να πάρω από ΙΚΕΑ. Αλλά ποιο να πάρω; 
         
Δυστυχώς το κρεβάτι που πάει σετ με την ντουλάπα και συρταριέρα . mammut που
έχουμε καταργήθηκε! Οπότε τώρα έχω μείνει με μπλε γαλάζια έπιπλα. Τι χρώμα κρεβάτι προτείνετε να πάρω; Και ποιο; Εμένα μου αρέσει αυτό που μπορείς να το γυρίσεις και να γίνει κουκέτα αλλά ο Δημήτρης φοβάται ότι θα πέσει:(
Από την άλλη σκεφτόμουν τώρα που μεγάλωσε να του κάνω χώρο και να εξαφανίσω την ντουλάπα του. Οπότε θα μείνω με μια μπλε συρταριέρα που με ένα σπρέι την βάφω.
Είναι που με έχει πιάσει αυτό της αλλαγής, τώρα τελευταία!
Μετά έλεγα να του βάψω ένα τοίχο κόκκινο και τον άλλο υπόλευκο, για να το κάνω για πιο μεγάλο παιδί. 
                                     
Τώρα είναι με θαλασσί κύμα και αυτοκόλλητα ψαράκια.
Ψάχνω και στο διαδίκτυο για ιδέες για αγορίστικο δωμάτιο και βλέπω κάτι κουφά! Εντάξει όμορφα είναι αλλά για να τα φτιάξεις πρέπει να έχεις τον Σούλη και την ομάδα του σόι.
Για πείτε λοιπόν, πως προτείνετε να ξεκινήσω;


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...