Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ανοιξιάτικα Printables

Free Printable Subway Art- Spring Edition | Wee Share
via
Μόλις έκανα λογαριασμό στο Pinterest. Ακόμη δεν έχω μάθει να το χρησιμοποιώ, παρόλα αυτά, έφτιαξα ένα board και έκανα pin κάποια Printables. Καλά τα λέω;
Όλα ξεκίνησαν από μια αναζήτηση για δωρεάν ανοιξιάτικα printables και ένα κλικ. Έτσι το ένα κλικ έφερε το άλλο και πέρασα, δεν ξέρω και 'γώ πόση ώρα χαζεύοντας στο pinterest. 
Το ήξερα εδώ και χρόνια, αλλά έλεγα, μωρέ και άλλο social application; Blogger, facebook, bloglovin, pinterest κ.ο.κ. Τελικά ενέδωσα και έφτιαξα λογαριασμό. Δεν ξέρω, ακόμη πως να βάλω στο blog, τις εικόνες που έκανα pin, οπότε θα το κάνω όπως έκανα μέχρι τώρα.


Μιας και η άνοιξη ήρθε, όπως είπαμε ξανά εδώ, και μιας και χρωματίζουμε τον χώρο μας με ανοιξιάτικες πινελιές, είπα να κρεμάσω κάποιο poster με χρωματάκι.
Εγώ τελικά διάλεξα το τελευταίο, μιας και θα το βάλω πάνω στο καλοριφέρ που βλέπει κουζίνα, δεν λέει κάτι ανοιξιάτικο, αλλά έχει ανοιξιάτικο χρώμα:) Τα μοιράζομαι μαζί σας και όποιο σας αρέσει το εκτυπώνετε, από τα links που είναι κάτω από τις φωτογραφίες.



Spring Subway Art | Free Printable
via

Let The Sun Shine Through the Heart - free prints on { lilluna.com }
via
Spring Printable  FREE  Digital Download by BeyondWordsBoutique
via
Free printable
via
"I like hugs, I like kisses but what I'd really love is help with the dishes."
via
και το σιδέρωμα να προσθέσω:)
Καλώς σας βρήκαμε λοιπόν και στο pinterest και μόλις καταλάβουμε τι γίνεται θα σας κάνουμε και follow:) Υπάρχει αυτό στο Pinterest ε;
Σας άρεσαν οι εκτυπώσεις που διάλεξα; Θα βάζατε κάποια από αυτές σπίτι σας;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...