Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Blogmas Countdown #22 - DIY δώρο για τους παππούδες και γιαγιάδες ημερολόγιο


Οι γιαγιάδες και οι παππούδες μεγαλώσανε εμάς, τους συντρόφους μας και τώρα βοηθάνε όσο μπορούνε, χωρίς παράπονο στο μεγάλωμα των παιδιών μας. Αν τους ρωτούσατε τι είναι το πιο πολύτιμο πράγμα που έχουν θα σας πουν, τα εγγόνια μας φυσικά. Γίνεται λοιπόν να τους αφήσουμε παραπονεμένους;
Ένα δώρο που θα έμπαινε μέσα στην καρδιά κάθε παππού και γιαγιάς θα ήταν ένα ημερολόγιο, με τι άλλο; Με φωτογραφίες του ζουμερού τους εγγονιού!



Υπάρχουν σελίδες στο διαδίκτυο που μπορείτε απλά να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας και να μπούνε σε όμορφα πρότυπα ημερολογίων και να τα τυπώσετε. Όσο όμως και αν έψαξα δεν μπόρεσα να βρω ημερολόγια στα ελληνικά, μιας και οι παππούδες/γιαγιάδες μας δεν γνωρίζουν αγγλικά. Επίσης δεν μπορούσα εύκολα να κάνω τροποποιήσεις.
Έτσι δοκίμασα να το φτιάξω μόνη μου και νομίζω τα κατάφερα μια χαρά.

'Ενα "παράδειγμα" τέτοιου ημερολογίου είναι και το παρακάτω. 

photo via
Πως λοιπόν έγινε;
Φτιάξαμε ένα ημερολόγιο κενό το οποίο και μοιραζόμαστε μαζί σας έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε το δικό σας προσωπικό ημερολόγιο. Το κενό ημερολόγιο μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Στην συνέχεια αρκεί ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων, όπως το γνωστό picmonkey, στο οποίο μπορείτε, πάνω από το ημερολόγιο να προσθέσετε το δικό σας κολάζ αγαπημένων φωτογραφιών και το δικό σας κείμενο.
Εκτύπωση σε χοντρό λευκό χαρτόνι και το ημερολόγιο είναι έτοιμο για να φτιάχνει τις ημέρες των παππούδων για έναν χρόνο ολόκληρο!

Τι λέτε θα έχει επιτυχία;


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...