Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Blogmas Countdown #18 - Τα πρώτα του Χριστούγεννα


Η πιο αγαπημένη περίοδος του χρόνου (τα Χριστούγεννα καλέ!) γίνεται ακόμη πιο αγαπημένη όταν γίνεσαι γονιός. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό... Αν μου το έλεγες παλιότερα θα έλεγα...ναι καλά γλυκανάλατα χαζομαμαδίστικα λόγια! Έλα μου όμως που είναι αλήθεια. Όλη η μαγεία επιστρέφει αν έχει χαθεί και αν υπάρχει ήδη; Πολλαπλασιάζεται!
Ειδικά τα πρώτα Χριστούγεννα με το παιδί έχουν μια μυρωδιά από μελομακάρονα και... μωρουδίλα! Ακαταμάχητος συνδυασμός! Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε στα πρώτα του Χριστούγεννα;
Μα φυσικά να καθιερώσουμε οικογενειακές παραδόσεις!
  • Να φωτογραφηθούμε οικογενειακά και να ταχυδρομήσουμε στα κοντινά και αγαπημένα μας πρόσωπα μια Χριστουγεννιάτικη οικογενειακή φωτογραφία!
  • Να φορέσουμε στο μωρό όλα αυτά τα Χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ, που όσο αστεία σου φαίνονται όταν τα βλέπεις στα μαγαζιά, τόσο αξιολάτρευτα γίνονται πάνω στο ...δικό σου παιδί! Προσοχή όμως στις υπερβολές:))))
Christmas costumes for children
via
  • Να αγοράσουμε μια Χριστουγεννιάτικη κάλτσα μέσα στην οποία θα μπει και θα μπαίνει από δω και στο εξής το δώρο του. Μάλλον για να είμαστε ρεαλιστές....ένα από τα τόσα δώρα που θα πάρει...
  • Να δημιουργήσουμε Χριστουγεννιάτικα στολίδια με αποτυπώματα του μωρού. Είτε πάνω σε πηλό ή σε μια Χριστουγεννιάτικη μπάλα. Για ρίξτε μια ματιά στην περσινή μας ανάρτηση.
  • Να επισκεφτούμε τον Άγιο Βασίλη. Προσοχή! κυκλοφορεί σε κάθε εμπορικό κέντρο...
  • Να φτιάξουμε μελομακάρονα και να το αφήσουμε να παίξει με την ζύμη.
  • Και φυσικά όταν έρθει η Πρωτοχρονιά;;; Να στήσουμε το παιχνίδι έτσι ώστε να κερδίσει το πρώτο από τα φλουριά που πρόκειται να κερδίζει μέχρι να ενηλικιωθεί!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...