Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Blogmas Countdown #1 - Γαλοπούλα Χριστουγέννων




Βρισκόμαστε μια ανάσα από τα Χριστούγεννα! Ψάχνουμε μανιωδώς για την ιδανική συνταγή γαλοπούλας! Ανοίγουμε Google και γράφουμε Χριστουγεννιάτικη Γαλοπούλα! Και στο τσακ μπαμ βλέπουμε σελίδες από αποτελέσματα. Σε ποια όμως κάνουμε click; Μα φυσικά σε αυτά των διάσημων και αγαπημένων μας τηλεμαγείρων! Ονόμοτα που είναι πιο παλιά, όπως της Βέφας και του Μαμαλάκη ξεπηδούν, αλλά και άλλα όπως Μπαρμπαρίγου, Νικολάου, Λαζάρου, Πετρετζίκης, Καλλίδης και η λίστα μου φαίνεται ότι με τα χρόνια θα μεγαλώνει!
Φέτος λοιπόν λέω να κάνω γαλοπούλα! Δεν το έχουμε παράδοση στην οικογένεια και δεν έχω φτιάξει ποτέ! Μάζεψα λοιπόν συνταγές από όλους τους... master chef της τηλεόρασης. Μέχρι και τον Τζίμι τον όλιβερ ντε!!!
Κάντε κλικ στα ονόματα των δημιουργών, διαβάστε, σκουπίστε τα σάλια σας και ... διαλέξτε!!!






















Σας αφήνουμε λοιπόν με μυρωδιές που σπάνε την μύτη... Σας αφήνουμε για να πάμε να μαγειρέψουμε, να χαρούμε το Χριστουγεννιάτικο μας δέντρο, την πόλη που είναι στολισμένη, την σπιτική μας ζεστασιά. Σας αφήνουμε όχι με μια αλλά με πολλές ευχές για Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, ευτυχία και αγάπη. Κλασικές ευχές, ανεκτίμητης αξίας για όσους τις έχουν.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια χρονιά που μας ακολουθήσατε στο Blogmas CountDown! Στις φίλες μας τις μπλόγκερ ευχόμαστε Καλά μπλογκο-Χριστούγεννα με έμπνευση και παιχνιδιάρικη διάθεση!

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...