Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Blogmas Countdown #10 - Χριστουγεννιάτικες βόλτες στην Αθήνα!


Τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα ανοίγουν χώροι που είναι αφιερωμένοι στα Χριστούγεννα. Χώροι που κοντεύουν να γίνουν παράδοση! Δυστυχώς πέρυσι δεν το ευχαριστηθήκαμε όσο θέλαμε γιατί επισκευτήκαμε τους χώρους αυτούς τις ημέρες κοντά στα Χριστούγεννα, οπότε γινόταν... χαμός!
Φέτος όμως λέμε να πάμε νωρίς, έτσι ώστε να το χαρούμε περισσότερο!
Χώροι όπου διεξάγονται διάφορα δρώμενα είναι όλα τα εμπορικά κέντρα και φυσικά δυο μεγάλα Χριστουγεννιάτικα δρώμενα είναι αυτό στο MEC Παιανίας και αυτό στο Γκάζι!






"Santa Claus Kingdom" :στο M.E.C. Παιανίας!
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αγίου Βασίλη "Santa Claus Kingdom" λειτουργεί για 3η χρονιά στο Εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας από τις 29 Νοεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ.
"Christmas Factory" :στην Τεχνόπολη στο Γκάζι!
Από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2015 θα γεμίσει όλους τους χώρους της Τεχνόπολης με ποικίλες εκδηλώσεις, δράσεις και εκπαιδευτικά εργαστήρια ενώ δημιουργεί και νέους χώρους φιλοξενίας.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ.


ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟY:  ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α.

"Snow Land" στο ΟΑΚΑ!
Από Πέμπτη 27 Νοεμβρίου η Αθήνα θα γίνει SNOW LAND!!!

Ντύσου πρόχειρα, βάλε τo κασκόλ σου και έλα να διασκεδάσεις στη μεγαλύτερη και πιο χιονισμένη πόλη της Ελλάδας που χιονίζει κάθε μέρα!!!Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


"Christmas star" στο HELEXPO!
Το Christmas Star είναι το πρώτο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο που συνδυάζει το παιχνίδι με τη φιλανθρωπική προσφορά. Από τις 12 Δεκεμβρίου όλοι συμμετέχουμε στο πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων, διασκεδάζοντας!Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Καλή διασκέδαση!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...