Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Τα Βιβλία Επαυξημένης Πραγματικότητας του iWrite

Ανυπομονώ!!!
Ναι, ανυπομονώ να πιάσω στα χέρια αυτό το τόσο πρωτότυπο και ιδιαίτερο βιβλίο! Ένα από τα βιβλία επαυξημένης πραγματικότητας των εκδόσεων iWrite. Ένα από τα 6 παιδικά βιβλία νέας γενιάς του iWrite.gr, τα «Μαγικά Βιβλία του Παππού».



Mια νέα σειρά ολοκληρωμένων παραμυθιών για παιδιά από 3 έως 14 ετών, τα οποία φέρουν όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν ένα κλασικό βιβλίο μοναδικό: εξαιρετική εικονογράφηση, ισορροπία μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, έξυπνοι διάλογοι με τη συνδρομή νέων και έμπειρων παιδαγωγών, όμορφα χρώματα επιλεγμένα για την όσο το δυνατόν καλύτερη παιδαγωγική εμπειρία κ.λπ.
Έχουν όμως και κάτι παραπάνω, ικανό να ενθουσιάσει μικρά και μεγάλα παιδιά, ακόμα και τους γονείς! Ανυπομονώ... σας το είπα; Εκμεταλλεύεται τη σύγχρονη τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας, η οποία είναι ικανή να παντρέψει τρισδιάστατα μοντέλα, κίνηση και ήχους με ένα κλασικό βιβλίο κάνοντάς το να… ζωντανέψει με μαγικό τρόπο μπροστά στα μάτια σας!

Και όλο αυτό το «πάντρεμα» γίνεται με έναν τρόπο πολύ διακριτικό, ώστε να μην χάνεται η μαγεία στα μάτια μικρών και μεγάλων. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα κινητό τηλέφωνο ή ένα tablet (Αndroid, iPhone ή iPad), το application των Μικρών Εξερευνητών που προσφέρεται δωρεάν, καθώς και ένα από τα έξι μαγικά βιβλία του Παππού. 

Εγώ και η Αγνή φυσικά, θελήσαμε να ζήσουμε τη μαγεία αυτή και να δούμε τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος να ζωντανεύουν και να κινούνται πάνω στο βιβλίο. Να μάθουμε με ποιο όνομα αρχαίων θεών είναι γνωστός ο κάθε πλανήτης; Ποιο είναι το μέγεθός τους και ποια η απόσταση από τον ήλιο; Ποια περίεργα φαινόμενα επικρατούν σε καθένα από αυτούς; Πόσο διαφορετικοί είναι, πώς επηρεάζει ο ένας τον άλλον και ποιος περιστρέφεται ανάποδα; Υπάρχουν άραγε φαράγγια, πεδιάδες, οροσειρές, νερό και πάγος έξω από το δικό μας πλανήτη;


Δείτε το βίντεο και πείτε μου αν κι εσείς έχετε ενθουσιαστεί όσο εγώ...



Αναμένεται το βιβλίο αυτό να γίνει μια ξεχωριστή εμπειρία μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...