Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Πως μαζεύουμε το σπίτι σε μια ώρα

Ο χρόνος είναι χρήμα λένε. Λάθος. Στην φάση που είμαι εγώ ο χρόνος είναι ύπνος, είναι ξεκούραση.
Όλο αυτό που θα σας περιγράψω είναι μάταιο. Είναι μάταιο γιατί ναι μπορεί να έχω καταφέρει να συμμαζεύω το σπίτι σε μια ώρα, αλλά μέχρι το βράδυ είναι βομβαρδισμένο από τον τρομερό Νικόλα!

cleaning
via

Έχουμε και λέμε.

Βήμα 1, πάτωμα
Ξεκινάμε μαζεύοντας από το πάτωμα ότι δεν ανήκει εκεί. Κάνοντας αυτό έχετε τελειώσει με το 50% του συμμαζέματος! Μπορείτε και να σταματήσετε. Είναι αρκετό!
Οπότε μέσα σε δέκα λεπτά έχουν μαζευτεί από το πάτωμα, παπούτσια, παντόφλες, γεμάτες πάνες, παιχνίδια, σακούλες, τηλεκοντρόλ, καλώδια, μπιμπερό, μαξιλάρια καναπέ, της παναγιάς τα μάτια.

Βήμα 2, κουζίνα
Βάζουμε πλυντήριο πιάτων και καθαρίζουμε τους πάγκους με σπρευ 100 σε 1. Άλλα δέκα λεπτά.

Βήμα 3, κρεβατοκάμαρες
Ισιώνουμε απλά τα σεντόνια. Κουβερλί και διάφορα τσιτσιμπλικια δεν ανήκουν σε σπίτι με δυο παιδιά. Σας δίνω δέκα λεπτά και πολύ είναι.

Βήμα 4, ψεκάζουμε το μπάνιο.
Ψεκάζουμε το μπάνιο με το σπρέυ 100 σε 1 που λέγαμε παραπάνω. Ξεχάστε τα βιολογικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τα μωρά, σόδες και τα τοιαύτα. Καθαρή χημεία να γίνει η δουλειά λέμε!!!Το ξεβγάζουμε και ρίχνουμε και ένα σφουγγάρισμα. Πάλι καλά το μπάνιο είναι καμαρούλα μια σταλιά, ένα επι ένα... Δέκα λεπτά επίσης. Α μην ξεχάσετε να ψεκάσετε από τον καθρέπτη την κολλημένη οδοντόκρεμα και τις σταγόνες σαπουνάδας.

Βήμα 5, swiffer αγάπη μου.
Περνάμε εν τάχη όλα τα δωμάτια με την σκούπα swiffer. Κάνει θαύματα! Άλλα δέκα λεπτά.

Βήμα 6, σφουγγάρισμα.
Σφουγγαρίζουμε, όχι σχολαστικά, αλλά όσα βλέπει η πεθερά όλα τα δωμάτια. Πρώτα κρεββατοκάμαρες. Αλλάζουμε νερό και συνεχίζουμε σαλόνι και κουζίνα. Άλλα δέκα λεπτά. Είπαμε όσα βλέπει η πεθερά.
http://g-ec2.images-amazon.com/images/G/02/uk/pcs/aplus/lego/movie/LEGO_TLM70803_img1._V343239299_.jpg
Αυτό ήταν τελειώσαμε! Σωριαζόμαστε ξεθεωμένες, καταϊδρωμένες στον καναπέ. Δίπλα στο πιτσιρίκι που παίζει Χbox όσο έκανες δουλειές. Σε παρακαλάει να του περάσεις μια πίστα και εκείνη την στιγμή το μωρό κλαίει γιατί πάλι πεινάει. Πας παίρνεις το μωρό, το ταίζεις ενώ ταυτόχρονα περνάς την πίστα με την Cuckoo land και το τετράχρονο χοροπηδάει από χαρά αλλά ρίχνει και καμια ξανάστροφη στο μωρό, έτσι καταλάθος.... Αχ Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης!
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...