Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Το δικό μας Advent Calendar!

Μιας και πέρυσι δεν κατάφερα να φτιάξω ανάρτηση με το Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης που είχα φτιάξει, είπα να μην το παραλείψω φέτος. Έχει γίνει και αυτό μια οικογενειακή χριστουγεννιάτικη παράδοση που χαροποιεί εξαιρετικά την Αγνή!


Αλλά βρε παιδί μου και τις δυο χρονιές κατάφερα να τυλίγω τα δωράκια τελευταία μέρα και μάλιστα μετά τις 11:00 το βράδυ. Τουλάχιστον είμαι προετοιμασμένη, δεν λέω. Από τις προηγούμενες μέρες φροντίζω να αγοράζω τα δωράκια και όλα τα απαραίτητα... αλλά τελικά το αμπαλάζ γίνεται τελευταία στιγμή.


Φέτος η υπενθύμιση ήρθε ακόμα πιο ξαφνικά και απρόσμενα βεβαίως, βεβαίως. Κάντε εικόνα!
Κατά τις 11:30 το βράδυ, η Αγνή κοιμάται για τα καλά, και εκεί που παίρνω το κινητό ανά χείρας, κάθομαι στον καναπέ και λέω "Επιτέλους... χαλάρωση" βλέπω στο Facebook φωτογραφία με το Advent Calendar μαμάς που επισημαίνει ότι όλα είναι έτοιμα για αύριο.
ΑΥΡΙΟΟΟΟΟ...  Τ Ι    Α Υ Ρ Ι Ο Ο Ο ; ; ; ; ;
Πετάγομαι σαν ελατήριο - τρόμαξα τον δόλιο το σύζυγο, ο οποίος νόμιζε ότι κάηκε το φαγητό και πήρε φωτιά η κουζίνα - και φέρνω όλα τα κρυμμένα και καταχωνιασμένα συμπράγκαλα για να ετοιμάσω τα δωράκια! Εντάξει, νομίζω ότι καταλαβαίνετε ότι τα 24 δωράκια ετοιμάστηκαν στο παρα πέντε και κρεμάστηκαν κατά τις 1:30 π.μ.

Άξιζε τον κόπο όμως! Η Αγνή έχει ξετρελαθεί και κάθε πρωί με το που ανοίγει τα μάτια της τρέχει να πάρει το δωράκι της!


Είναι κι αυτές μερικές ξεχωριστές, γιορτινές στιγμές που θα γίνουν γλυκές αναμνήσεις!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...