Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Handmade Wooden Game: Tic-Tac-Toe & Giveaway [ΕΛΗΞΕ]


Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει παίξει τρίλιζα; Που τις δύσκολες στιγμές βαρεμάρας στο σχολείο ή το φροντιστήριο δεν σχημάτισε τις τέσσερις κάθετες γραμμές και δεν σκούντησε το διπλανό του για να αρχίσει το παιχνίδι; Όχι πείτε μου...


Αφορμή για αυτές τις μικρές, χειροποίητες, ξύλινες τρίλιζες ήταν τα 6α γενέθλια της Αγνής! Θέλαμε να χαρίσουμε στους φίλους της, που θα μας τιμούσαν με την παρουσία τους στο πάρτι της, κάτι ξεχωριστό. Κάτι που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν με ευκολία. Ένα παιχνίδι που θα κέντριζε το ενδιαφέρον τους αλλά ταυτόχρονα θα ήταν εκπαιδευτικό. Κάτι που θα ήταν αρκετά μικρό για να μπορούν να το έχουν μαζί τους σε κοντινές ή μακρινές εξορμήσεις.

Οι ιδέες πολλές! Όμως η απόφαση ήταν ομόφωνη... Τρίλιζα!

Η προετοιμασία ξεκίνησε τις ημέρες των Χριστουγέννων όπου μαμά και μπαμπάς βρήκαν χρόνο να χειροτεχνήσουν.
Κόπηκαν όλες οι βάσεις σε διαστάσεις 7x7cm, έγιναν οι 9 τρύπες και ξύστηκαν. Με τον πυρογράφο έγραψα το "by Agni", λουστραρίστηκαν και έμειναν να στεγνώσουν.Κόπηκαν οι 10αρες καβίλιες σε 2,5cm μήκος και με τον πυρογράφο τυπώθηκαν τα 2 διαφορετικά σχήματα.


Και τέλος μπήκαν σε μικρά πουγκάκια, περιμένοντας το πάρτι της Αγνής και να μοιραστούν στους φίλους της.


Και επειδή η μαμά είναι blogger (εντάξει με μεγάλα διαστήματα αποχής) και συνεχίζει να τραβάει φωτογραφίες τις κατασκευές της, μερίμνησε να χαρίσει μια τρίλιζα και στους δικούς της διαδικτυακούς φίλους.


Ώρα λοιπόν, για διαγωνισμό!!!

Για να κερδίσετε αυτή τη μικρή τρίλιζα δεν έχετε παρά να:

  1. Κάνετε like στην σελίδα του MommyWiki πατώντας εδώ 
  2. Κάνετε like στην σελίδα του Wood Creations πατώντας εδώ και να
  3. Συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.
Προσοχή! Και τα τρία βήματα είναι απαραίτητα.


Θα γίνουν δεκτές οι συμμετοχές που πραγματοποιήθηκαν μέχρι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 (23:59) και η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 12/02/2018 με τη χρήση του random.org
Ο/Η τυχερός/ή θα ανακοινωθεί εδώ, στη σελίδα μας στο facebook και θα ειδοποιηθεί στο email με το οποίο συμμετείχε. Αν μέσα σε 3 ημέρες δεν απαντήσει, τότε η κλήρωση θα επαναληφθεί.
Το δώρο θα ταχυδρομηθεί με έξοδα που θα επιβαρύνουν τον αποστολέα... τι δώρο θα ήταν άλλωστε!.
Καλή επιτυχία!


---------- Update 12/02/2018--------

Ο διαγωνισμός μας έληξε και με τη χρήση του random.org νικήτρια είναι η Ζήνα Ζαχαράκη. Πάντα τυχερή!!!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...