Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Το club του Mickey Mouse...

Εχθές η Νίκη είχε παιδίατρο και αναφέρθηκε η τηλεόραση. Οπότε σήμερα είχαμε μια κουβέντα για παιδί και τηλεόραση. Είπαμε αυτό το blog γεννήθηκε από τέτοιες συζητήσεις:)
Είχαμε ανεβάσει και παλιότερα ένα σχετικό πόστ.

Σήμερα λοιπόν το ξανα-googlαρα και για ακόμη μια φορά ένοιωσα κακιά γονιός.


Αχ τι θα κάνω που έχει πάθει εξάρτηση από το club του μίκυ μάους; Μιλάμε το λατρεύει! Βλέπει μέσα στην διάρκεια της ημέρας σχεδόν 3 επεισόδια!

Έχουμε ολόκληρη διαδικασία! Πάει στον μπαμπά του, γιατί μόνο με εκείνον θέλει να τα βλέπει και αρχίζει: νανία νανία, δηλαδή ταινία ταινία!
Ο Δημήτρης δεν θέλει και πολύ, αμέσως του βάζει. Και το κάνει γιατί η διαδικασία έχει μια συνέχεια που λατρεύουν και οι δυο τους.
Ξαπλώνουν στον καναπέ, αγκαλιά! Ο Νικόλας χώνεται κυριολεκτικά πάνω στον πατέρα του και χουχουλιάζει! Ο Δημήτρης δεν μπορεί να σηκωθεί ούτε για κατούρημα:)) Αλλά του αρέσει. Κάθεται εκεί, όσο ζέστη και αν έχει, όσο και αν έχει πιαστεί, ακίνητος και καμιά φορά μου λέει κιόλας: Αχ δεν είναι πολύ ωραία έτσι που καθόμαστε;

Πείτε μου πως θα το κόψω αυτό;

Είδα και αυτή την εικόνα σε μια σελίδα:
Θα πάω σπίτι και θα αρχίσω την ζωγραφική μου φαίνεται!!!
Μετά λέω, Μαργαρίτα χαλάρωσε, δεν θα πάθει τίποτε. Είναι εκπαιδευτική η εκπομπή, και να δες πόσα πράγματα έμαθε, και συμμετέχει κιόλας βρίσκοντας τα ρημαδο-ποντικοεργαλεία που του ζητάει ο μάστορας.
Μετά άρχισα να ψάχνω για εκπαιδευτικά προγράμματα και βρήκα αυτή την σελίδα. Την πρόσθεσα στα bookmarks που είχα και αυτά τα παιχνίδια που είχα βρει.

Τελικά αποφάσισα, για την ώρα δηλαδή ... ότι θα βλέπει μόνο ένα επεισόδιο, το απόγευμα και μόνο εάν έχει προηγηθεί παιχνίδι μαζί με εμένα ή τον Δημήτρη, τουλάχιστον μιας ώρας! 

Εσείς μπαίνετε σε τέτοια διλήμματα; Αφήνετε τα παιδιά σας να δούνε τηλεόραση; Και πόση ώρα;

Είμαι πολύ προβληματισμένη... meeska mooska mickey mouse...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...