Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστρέψαμε!


Πριν λίγες μέρες επιστρέψαμε από τις καλοκαιρινές μας διακοπές πλήρως φορτισμένες και έτοιμες για άλλο ένα χειμώνα.
Το κύριο χαρακτηριστικό των διακοπών μας, των δικών μου αλλά και της Νίκης ήταν η ξεκούραση.
Εγώ πήγα στο Τολό για λίγες ημέρες και στην συνέχεια στα χωριά των γονιών μου(Φθιώτιδα και Αιτωλοακαρνανία) και η Νίκη πήγε στην Κεφαλλονιά.
Περάσαμε πολλές ώρες με τα παιδιά μας, χωρίς πολλά μη και πρέπει. Χαλαρώσαμε, παίξαμε, τρέξαμε, γρατσουνιστήκαμε, κολυμπήσαμε, παραφάγαμε, κοιμηθήκαμε, περάσαμε καλά!

Είχαμε να δούμε η μια την άλλη για έναν μήνα και έχουμε να πούμε πολλά! Τα παιδιά μας ψηλώσανε και πήραν το χρωματάκι τους. Οι ατάκες τους όλες αυτές τις ημέρες ξεκαρδιστικές!
Το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε αλλά ο καιρός έχει διαφορετική γνώμη. Οπότε και εμείς θα συνεχίσουμε, όσο μας το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μας, το καλοκαιρινό πρόγραμμα. 
Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι άρχισε να σκοτεινιάζει νωρίτερα!

Κατά την διάρκεια των διακοπών μας, όσο το επέτρεπαν οι ταχύτητες του ίντερνετ και το αραλίκι μας κάναμε τις βόλτες μας στα αγαπημένα μας blog. Η κίνηση μικρή αλλά υπαρκτή και όσο πλησίαζε το τέλος του Αυγούστου η μπλογκόσφαιρα άρχισε να γεμίζει! Διαβάσαμε τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, είδαμε φωτογραφίες από λαχταριστά καλοκαιρινά εδέσματα, από την καλοκαιρινή σας διακόσμηση, από τις παραλίες που πήγατε, από τα χοροπηδητά που κάνατε, από πλοία μεσοπέλαγα, από παρέες μαζεμένες, εικόνες χαλάρωσης!

Μετά από όλες αυτές τις εικόνες, ένα έχουμε να ευχηθούμε...
Και του χρόνου! Και του χρόνου εύχομαι να αξιωθούμε να περάσουμε ένα καλοκαίρι που θα πλουτίσει τις αναμνήσεις μας και θα γεμίσει τις μπαταρίες μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...