Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Χειροποίητες δημιουργίες j. Bee & T. και Διαγωνισμός!


Όταν το χειροποίητο συνδυάζεται με το γούστο και την σκληρή δουλειά, το αποτέλεσμα δεν είναι απλά καλό, είναι τέλειο. Και φυσικά δεν συγκρίνεται με τα προϊόντα βιομηχανίας. Δείτε απλά τις φωτογραφίες πιο κάτω που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα μας.



Η Jacky και η Tamara είναι δυο μαμάδες που μένουν Ελλάδα και έχουν ένα κοινό χόμπι, άσχετο με τα επαγγέλματα τους. Ένα χόμπι που έχει επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ξέρουν να πλέκουν, έχουν φαντασία, αγαπάνε τα φυσικά προϊόντα και δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια. Χαιρόμαστε λοιπόν πολύ που παρουσιάζουμε την δουλεία τους εδώ και σας καλούμε να την δείτε. Επίσης τις ευχαριστούμε πολύ που θα φτιάξουν αυτό το αξιολάτρευτο τερατάκι για μια/έναν από τους αναγνώστες μας.
Παρακάτω μαζέψαμε μόνο λίγες από τις δημιουργίες τους που μας εντυπωσίασαν. Περισσότερα όμως μπορείτε να δείτε στην σελίδα τους j. Bee & T. στο facebook αλλά και στην προσωπική τους σελίδα εδώ.



Amigurumi! Το ομολογώ χρειάστηκε να το googlaρω για να δω τι σημαίνει ο όρος αυτός. Είναι Ιαπωνική τέχνη στην οποία χρησιμοποιείται το πλέξιμο για να δημιουργηθούν τα παρακάτω παιχνιδάκια. Μα δεν είναι απίστευτα; Δεν είναι πολύ ωραία ιδέα και για μπομπονιέρες;



  

Παπουτσάκια για μικρά και όχι μόνο πατουσάκια! Φανταστείτε τα φορεμένα από στρουμπουλά μωράκια!


Υπνόσακος από 100% βαμβάκι! Ο υπνόσακος αυτός πάει παντού.

Σκουφάκια, αν και δεν είναι εποχής είναι υπέροχα. Δείτε την λευκή κορδέλα στην δεύτερη φώτο... Τέλεια δεν είναι;

Αλυσίδες για πιπίλες με το όνομα που θέλετε! Πρωτότυπο δώρο!

Chain with letters 
και πολλά άλλα που έχουν δημιουργήσει ή μπορείτε να τους ζητήσετε εσείς να δημιουργήσουν για εσάς! Δεν έχετε παρά μόνο να το ζητήσετε.

Η Jacky και η Tamara προσφέρουν σε μία ή έναν τυχερό ένα κουκλάκι σαν αυτό της πρώτης φωτογραφίας. Ο νικητής μπορεί να επιλέξει χρώμα.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό πρέπει να:
1) Κάνετε like στην σελίδα του  j. Bee & T
2) Κάνετε like στην σελίδα του MommyWiki
3) Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση γράφοντας το facebook name με το οποίο κάνατε τα likes στα βήματα 1 &2.

Όσοι θέλετε να συμμετέχετε και δεν έχετε facebook, αφήστε το σχόλιο σας κάτω από την ανάρτηση επισημαίνοντας ότι δεν έχετε facebook.

Σε κάθε περίπτωση για να καταχωρήσετε το σχόλιό σας χρησιμοποιήστε ένα έγκυρο email.

Αν σας άρεσε πολύ η δουλειά των κοριτσίων θα χαρούμε να κοινοποιήσετε τη φωτογραφία του διαγωνίσμού μας στο προφίλ σας.

Ο διαγωνισμός λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής 05/07/2015. Δεκτές θα γίνουν οι συμμετοχές μέχρι την Κυριακή 4 Ιουλίου 2015 (23:59) και η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 05 Ιουλίου με τη χρήση του random.org
Ο/Η τυχερός/ή θα ανακοινωθεί εδώ και στη σελίδα μας στο facebook. Έπειτα θα ειδοποιηθεί στο email με το οποίο συμμετείχε στο διαγωνισμό και αν μέσα σε 5 ημέρες δεν απαντήσει, τότε η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Χορηγοίεπικοινωνίας: kerdiseto.gr , babysmart.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...