Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Κερδίστε προσκλήσεις για δημιουργική απασχόληση από το Hello Kids! - ΕΛΗΞΕ


Η δημιουργική απασχόληση είναι κάτι που τα τελευταία χρόνια οι μαμάδες αναζητάνε έτσι ώστε να περάσουν τα παιδιά τους ποιοτικό χρόνο με ή χωρίς τους γονείς, διασκεδάζοντας ταυτόχρονα!
Η δημιουργική απασχόληση διαφέρει από μια βόλτα σε έναν παιδότοπο. Διαφέρει γιατί είναι πολύπλευρη και τα οφέλη που προσφέρει είναι ποικίλα!

Η Ειρήνη Μπιλάλη, η ομάδα της "Hello Kids" και οι εκδόσεις "Εν πλώ" κάνουν ακριβώς αυτό. Απασχολούν τα παιδιά δημιουργικά. Είναι δοκιμασμένο. Είναι ποιοτικό. Είναι κυρίως διασκεδαστικό!
Πριν λίγο καιρό βρεθήκαμε στα εγκαίνια του παιδικού βιβλιοπωλείου "Hello Kids", των εκδόσεων "Εν Πλω", το οποίο συστεγάζεται με το δημιουργικό τους εργαστήρι. Βρεθήκαμε εκεί και για πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με το θεατρικό παιχνίδι. Οι εντυπώσεις μας οι καλύτερες!


Από το Σάββατο στο βιβλιοπωλείο τους θα γίνονται πολύ ενδιαφέρουσες βιβλιοπαρουσιάσεις. Πληροφορίες για την παρουσίαση του Σαββάτου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Με χαρά λοιπόν σας ανακοινώνουμε ότι το εργαστήρι "Hello Kids" προσφέρει στους αναγνώστες μας προσκλήσεις για συμμετοχή στα εργαστήριά του.

Τα εργαστήρια αυτά πραγματοποιούνται στο εμπορικό κέντρο Atrium, (Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Αθήνα).
Η ηλικίες των παιδιών που μπορούν να παρακολουθήσουν τα εργαστήρια είναι 4-12 ετών και οι ώρες διεξαγωγής τους είναι 11:30-13:00. Το πρόγραμμα των εργαστηρίων μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Οι προσκλήσεις είναι για 2 παιδιά, για κάθε Σάββατο από 29 Νοεμβρίου μέχρι 20 Δεκεμβρίου.
Δηλαδή:

Σάββατο 29/11/2014 - 2 προσκλήσεις
Σάββατο 06/12/2014 - 2 προσκλήσεις
Σάββατο 13/12/2014 - 2 προσκλήσεις
Σάββατο 20/12/2014 - 2 προσκλήσεις

Η διαδικασία για να κερδίσετε τις προσκλήσεις είναι η εξής:





  • Κάνετε like στην σελίδα του MommyWiki πατώντας εδώ
  • Κάνετε like στην σελίδα του Hello Kids πατώντας εδώ
  • Αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτήν την ανάρτηση με το όνομά σας και το email σας (προσοχή! όχι στη φωτογραφία στο facebook)


  • Θα γίνουν δεκτές οι συμμετοχές που έγιναν μέχρι την 25 Νοεμβρίου 2014 (23:59) και η κλήρωση θα γίνει την 26 Νοεμβρίου με τη χρήση του random.org
    Οι 8 τυχεροί/ές θα ανακοινωθούν εδώ και στη σελίδα μας στο facebook. Έπειτα θα ειδοποιηθούν στο email με το οποίο συμμετείχαν και αν μέσα σε 2 ημέρες δεν απαντήσουν, τότε η κλήρωση θα επαναληφθεί.
    Τα ονόματα των τυχερών θα βρίσκονται στον χώρο του Hello Kids, τα Σάββατα που θα διεξαχθούν τα εργαστήρια.

    Καλή επιτυχία σε όλους!

    Update on 26/11/2014 
    Δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού εδώ.

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...