Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Πεινασμένοι Ιπποπόταμοι!

Πριν λίγες ημέρες πήγαμε σε ένα κατάστημα παιχνιδιών να πάρουμε δωράκι για κάτι γενέθλια. Πάντα ευχαριστιέμαι τις βόλτες σε παιχνιδάδικα, είτε είμαι μόνη ή με τον Νικόλα μαζί. Με τον Νικόλα όμως έχει πολύ πλάκα! Τα θέλει ΟΛΑ! Κάνει παζάρια! Λέει απίστευτες ατάκες για να μας πείσει να του πάρουμε ότι θέλει:)


Ανακαλύψαμε λοιπόν ότι πλέον υπάρχουν πάρα πολλά επιτραπέζια τα οποία μπορεί άνετα να παίξει μαζί μας. Και δεν μιλάω για χαζά επιτραπέζια, κατά την γνώμη μου πάντα, τύπου Angry Birds και Barbie αλλά για δημιουργικά, αστεία και εκπαιδευτικά επιτραπέζια! Τα κοιτούσαμε λοιπόν με τον Δημήτρη και τα ...θέλαμε όλα:)
Το ίδιο και ο Νικόλας. Πιο πολύ απ'όλα όμως ήθελε τους πεινασμένους Ιπποπόταμους της Hasbro. 
Φαντάζεστε τι ακολούθησε. Ο Νικόλας το πήρε αγκαλιά και με ύφος 1000 καρδιναλίων, πέρασε μπροστά μας, γύρισε και μας κάνει..."Εγώ ψώνισα, θα έρθετε;".

Η αλήθεια είναι ότι σε λιγότερο από έναν μήνα έχει γενέθλια, και έρχονται και Χριστούγεννα, οπότε θα πάρει πολλά δώρα. Έτσι δεν θέλαμε να του το πάρουμε. Μετά όμως από την ατάκα αυτή ήταν αδύνατο να αντισταθούμε....

Εγώ δεν το ήξερα το παιχνίδι αυτό, ο Δημήτρης από την άλλη είχε το ίδιο όταν ήταν μικρός. Το τι παιχνίδι έγινε δεν μπορώ να σας περιγράψω! Το διασκεδάσαμε πολύ και ο Νικόλας φώναζε να σταματήσουμε να τρώμε μπίλιες για να τις φάει ο δικός του ιπποπόταμος έτσι ώστε να βγει νικητής!
Ε τελικά τα κατάφερε ;)


Ξεκινήσαμε τα επιτραπέζια λοιπόν! Πιο άλλο παιχνίδι έχετε να μας προτείνετε;






Με αυτήν την ανάρτηση συμμετέχουμε στα Link Parties:
manamanoulamama

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...