Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Ένα ενδιαφέρον ερωτηματολόγιο... ας πούμε την γνώμη μας!


Ψάχνοντας για θέματα διατροφής στο διαδίκτυο, βρήκα ένα ερωτηματολόγιο που διεξάγει η κα. Μπέη για την πτυχιακή της μελέτη. Έχει ενδιαφέρον και μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε πόσο καλά τρεφόμαστε...




Το παρόν ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες ηλικίας 18-50 ετών, με ή χωρίς προβλήματα υπογονιμότητας. Μπορούν να συμμετέχουν άτομα που είτε προσπαθούν είτε όχι να αποκτήσουν παιδί, είτε μπορεί να έχουν ήδη. Σκοπός του ερωτηματολογίου είναι να εξετάσει, τις διατροφικές συνήθειες και τον τρόπο ζωής των ατόμων που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία, αλλά και την άποψη τους ως προς τους παράγοντες κινδύνου της υπογονιμότητας . Το ερωτηματολόγιο αναφέρεται κυρίως στους τροποποιήσιμους παράγοντες κινδύνου του τρόπου ζωής, όπως διατροφή, άσκηση, κάπνισμα, αλκοόλ αλλά και στους μη τροποποιήσιμους παράγοντες, όπως για παράδειγμα το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και αυστηρώς εμπιστευτικό και τα στοιχεία που θα προκύψουν θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της πτυχιακής της μελέτης.

Για να συμμετέχετε πατήστε εδώ



[ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: http://www.flickr.com/photos/bmtcaustralia/5035089768/]
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...