Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Γιρλάντα με καρδιές για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου



Και αφού περάσαν τα Χριστούγεννα, η πρωτοχρονιά, ανταλλάξαμε δώρα, φάγαμε, ήπιαμε και κοιμηθήκαμε (επιτέλους!)... η επόμενη εορταστική πρόκληση είναι η γιορτή των ερωτευμένων. Μια ξενόφερτη γιορτή που άλλοι την γιορτάζουν και άλλοι τη μισούν.

Η αλήθεια είναι ότι εκείνη τη μέρα δεν αναταλλάσουμε δώρα με τον άντρα μου, ποτέ δεν το κάναμε ούτε και τότε που τα πρωτοφτιάξαμε.
 
Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να αντισταθώ σε όλες αυτές τις ωραίες κόκκινες και ροζ, ζουζουνίστικες κατασκευές.




Αν δεν έχετε αυτό το υπέροχο διακορευτή που κόβει στο χαρτόνι καρδίες, μπορείτε να το κάνετε με ένα πατρόν καρδιά και να φτιάξετε αρκετές καρδιές με αυτό. Προτιμότερο είναι να επιλέξετε ένα μονόχρωμο χαρτόνι. Έπειτα, σε χαρτόνι με σχέδια της αρεσκείας σας κόβετε μικρότερες καρδιές. Κολλήστε τις μικρές καρδίες στις μεγάλες καρδιές.



Με το εργαλείο γραφείου που ανοίγει τρύπες, κάντε τρύπες στις άκρες των καρδιών και περάστε από μέσα σατέν κορδέλα. Αφήστε περίπου 1εκατοστό απόσταση ανάμεσα στις καρδιές.





Με το που θα την κρεμάσετε θα διαπιστώσετε ότι δίνει μια ευχάριστη και ιδιαίτερη διακοσμητική νότα στο χώρο σας. Επίσης είναι σίγουρο ότι κάτι τόσο διακριτικό και συνάμα όμορφο δεν θα βρείτε στην αγορά.


Θα το δοκιμάσετε; 


Πηγή: kiflieslevendula.blogspot.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...