Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Καλό καλοκαιράκι!

Αχ το καλοκαιράκι ήρθε με μια μικρή μπόρα που ήταν καλοδεχούμενη γιατί μας δρόσισε! Πλησιάζει ο καιρός που θα κάνουμε το πρώτο μας μπάνιο και ανυπομονώ τόσο πολύ. Κάποτε πμ(προ μωρού) εποχή, τώρα θα είχαμε κάνει τουλάχιστον 5 μπάνια, τώρα θα κάνουμε λίγο αργότερα αλλά δεν πειράζει. 
Κοιτούσα τις φωτογραφίες από το πρώτο μας μπάνιο με τον Νικόλα. Παρόλο που κάναμε από 9 μηνών babyswimming ήταν μια αποτυχία! Θεωρώντας ότι είναι εξοικειωμένος με το νερό τον πήρα και τον βούτηξα κατευθείαν. Φυσικά δεν σταμάτησε να κλαίει...Οπότε, πιπίλα και ξαπλώστρα! Κρίμα η διαδρομή μέχρι την Κόρινθο.


Εμείς απαρηγόρητοι, το παιδί θα μισήσει την θάλασσα! Έτσι συμβιβαστήκαμε με την πισινούλα στην βεράντα! Πολύ καλή αγορά Jumbo!

Ναι καλά.... Κάπου 2 βδομάδες μετά, αφού βεβαίως βεβαίως είχα κάνει την απαραίτητη έρευνα στα γνωστά και μη εξαιρετέα blogs, μπήκαμε στην θάλασσα αγκαλίτσα, έχοντας δερματική επαφή και αγκαλιάζοντάς τον σφιχτά, έτσι ώστε να νοιώθει ασφάλεια. Αυτό ήταν. Όταν τον βγάλαμε έκλαιγε, ήθελε και άλλο. Ε βέβαια, έξω έσκαγε ο τζίκακας (έτσι τον λέει τώρα σχεδόν 2,5 ετών), ήθελε να δροσίσει την κορμάρα του. Λίγες ώρες μετά το κολύμπι μας, στην απογευματινή βόλτα, εκεί που πήγαμε διακοπές, τσιμπήσαμε και το σωσιβιάκι μας από ένα τοπικό μαγαζάκι. 
Αυτό ήταν, τώρα μπορούσα να κολυμπήσω. Δεν το λες και κολύμπι, πλατσούρισμα θα ήταν καλύτερα. Μαγεία!
Άπατα!

Ένα χρόνο μετά, ήταν όλα λίγο καλύτερα και οι βόλτες μας κρατούσαν λίγο περισσότερο μιας και ο Νικόλας είχε μεγαλώσει και δεν θήλαζε κάθε λίγο.

Όπως καταλαβαίνετε μου έχει ανοίξει η όρεξη για διακοπές. Και η τσέπη είναι άδεια... Έχει όμως ο θεός που λέει και η Όλγα, καλά να'μαστε κάπου θα αράξουμε και φέτος!
Και φέτος θα είναι καλύτερα γιατί θα χτίζω μαζί με τον Νικόλα κάστρα και αναμνήσεις:)

Άντε καλό μας καλοκαίρι!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...